Om oss

Barn är vår framtid – och det är vi vuxna som ansvarar för att den ska bli så ljus som möjligt. Att få barn är det största som sker i livet, men det är också något som kommer med ett gigantiskt ansvar. Plötsligt så har man ansvaret för en annan människas liv och man kommer att ha ett åtagande som sträcker sig över hela livet. Roligt, inspirerande – och skrämmande.

Vår ambition är att ge goda råd, tips, tankar och konkreta fakta om både barn och uppfostran. Målet är att ge dig som förälder rätt förutsättningar för att kunna ge ditt barn bästa möjliga start – och resa – genom livet.

Samtliga som arbetar med sidan har bakgrund inom skola, omsorg och inom vård. Framförallt så är vi dock samtliga föräldrar och vi kan därigenom också förhoppningsvis visa, genom olika inlägg, att det inte är så enkelt alla gånger. Allt är enkelt i teorin, men det är när kunskapen ska omsättas i praktiken som det kan bli fel.

Vi hoppas att du ska trivas här och att våra inlägg och uppdateringar ska ge dig möjlighet att bli den bästa tänkbara föräldern; en som alltid finns som en trygg punkt i ditt barns liv.