Kategorier
Husbil

Dags att sälja familjens husbil?

Det finns en tid i livet då en husvagn är det bästa man kan ha. När den tiden är över är det dags att sälja sin husbil och låta andra drömmar bli verklighet.

Lisa tittade på sin man som i sin tur tittade ut genom fönstret på husbilen. De hade diskuterat att sälja husbilen nu när barnen blivit stora och inte längre ville följa med på semester. Båda tyckte om att resa utomlands och hade kommit fram till att de var tvungna att välja: antingen semester i Grekland eller husbilssemester hemma.

Det var ett gemensamt beslut, men hon visste att det gjorde ont i hjärtat på Anders av bara tanken på att skiljas från husbilen. Mannens ansikte sprack upp i ett stort leende när hon frågade om de inte kunde ta en tur till med husbilen under kommande helg. En sista innan den såldes. Det ville han gärna.

Sälja husbil för nya äventyr

Under husbilshelgen passade Lisa på att höra vart Anders helst ville åka på utlandssemester. Hon visste redan att han ville åka till Grekland men ville pigga upp honom genom att prata om det. Det var sedan tidigare bestämt att de skulle åka till bilhandlaren där de skulle sälja husbilen redan under kommande måndag.

Bilfirman gjorde en besiktning av husbilen och gav dem sedan ett erbjudande. Visst skulle de kunnat få ett bättre pris, men då krävdes att de annonserade och gjorde i ordning den. Något som skulle äta upp den där extra vinsten. Nu kunde de ta pengarna och boka resa. Njuta av att slippa allt jobb.